• c-facebook

© 2023 by Art School. Proudly created with Wix.com

Velkommen til Billedskolen i Ulstrup

På Billedskolen i Ulstrup skal vi male og tegne og lave skulptur.

Vi skal arbejde med klassiske teknikker - men også lave skøre og mærkelige eksperimenter.

Vi skal tale om kunst og kunstnere - men vi skal frem for alt udvikle det enkelte barns billedsprog og styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Billedskolen skal være et sted, hvor børn giver sig selv tid til at dyrke en interesse sammen med andre børn.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at gå på Billedskolen. Undervisningen foregår på små hold, så der er god tid til at vejlede og støtte den enkelte elev.

.

Portræt Nu - for børn

Billedskolen i Ulstrup var repræsenteret med 3 malerier på udstillingen Portræt Nu - for børn 2017 på Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg Slot.

Se mere her.

Workshops

Sommerbilledskole 2019

På årets sommerbilledskolen skal vi arbejde med grafiske teknikker på store formater, men vi skal også tegne og male. Billedkunstnerne Jane Susanne Andersen og Susanne Ahrenkiel leder årets Sommerbilledskolen, og de vil komme med en opgave, der giver mulighed for forskellige kreative udtryk.
Børn fra 1. klasse og op kan tilmeldes.

Dato: 5. og 6. august kl. 9-14 og fernisering tirsdag
kl. 14-15
Sted: Billedkunstlokalerne på Gudenådalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup
Pris: 350,-
Tilmelding: billedskoleniulstrup@gmail.com

Billedskoletræf

En gang om året mødes billedskolerne fra Ulstrup, Hinnerup, Hammel og Hadsten til et stort træf.

Det er sjovt og spændende, at være mange børn og voksne sammen om et kreativt projekt.

Workshops

I løbet af året laver Billedskolen i Ulstrup flere workshops. Både for de børn som går på Billedskolen - og for andre børn, der har lyst til at være med en enkelt gang. Der er tidliger blevet afholdt illustrationsworkshops og workshops, hvor vi lavede Ugly Dolls på tværs af generationer.

Sculpture by the River
Er et samarbejde mellem Billedskolen i Ulstrup og Gudenådalens Efterskole, hvor elever fra de to skoler udarbejder skulpturer, der bliver placeret i Efterskolens have, som ligger ned til Gudenåen.

Sculpture by the River er blevet afholdt i 2015, 2016 og 2017.

Børnene og Slottet
Børnene og slottet var et projekt, der blev planlagt og gennemført i 2015 og 2016. Vores underviser Jane Susanne Andersen tog ud til byens vuggestue og dagplejere, og til børnehaverne og indskolingen, hvilket betød at de 250 mindste børn i Ulstrup alle hørte hende fortælle om Ulstrup Slot. Bagefter tegnede de slottet og en himmel ovenover, der også skulle vise dele af den historie, de havde hørt. Alle malerierne blev udstillet samlet i Riddersalen på Ulstrup Slot.

Se mere her.

website builder. Create your website today.
Mønstre