Portræt nu - for børn 2017

Virtuel udstilling

Tre piger fra Billedskolen i Ulstrup udstiller fra 23. maj på Nationalhistorisk Museum i Hillerød, men alle eleverne fra Billedskolens Hold 2, har de indsendt et portræt til konkurrencen ”Portræt Nu”. Vi indsendte 18 gode portrætter, som du her har mulighed for at se.

Eleverne på Billedskolen i Ulstrup har haft frie hænder til at vælge hvilket format og i hvilket materiale, de ville udføre deres portræt. Det betød, at stort set alle billedskolens materialer var i brug i den periode, der blev arbejdet med portrætter.

 

”Portræt Nu” er en landsdækkende konkurrence, som er udskrevet i et samarbejde mellem Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg Slot og DR.

De færdige portrætterne blev d. 1. marts sendt til Frederiksborg Slot, hvor en professionel jury, vurderede dem. Juryen bestod af billedkunstner Peter Carlsen, DR Ultra-vært Tommy Zwicky og museumsdirektør Mette Skougaard.
Maria Boye Madsen modtog en særpris for sit  portræt, mens Laura Pallesgaard og Sabrina Ertner også har fået deres malerier med på udstillingen på Nationalhistorisk Museum.

Lilly Johanne Fabritius

Nanna Lund

Chirstine Lassen

Ella Rie Gang Schwartz

Milla Dylmer

Karoline_Jørgensen

Mathilde Andersen

Ida_Sofie_Søvsø_Pagter

Anne_Søgaard_Ifversen

Marie Rask Uhrskov

Isabell Lykke Nissen

Lara Hess Andersen

Maria Boye Madsen

Sabrina Ertner

Laura Hviid Pallesgaard

Marie Lund

Rosa Lene Gang Schwartz

Dicte Fabricius Thorsen

  • c-facebook

© 2023 by Art School. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now