top of page

Portræt nu - for børn 2017

Virtuel udstilling

Tre piger fra Billedskolen i Ulstrup udstiller fra 23. maj på Nationalhistorisk Museum i Hillerød, men alle eleverne fra Billedskolens Hold 2, har de indsendt et portræt til konkurrencen ”Portræt Nu”. Vi indsendte 18 gode portrætter, som du her har mulighed for at se.

Eleverne på Billedskolen i Ulstrup har haft frie hænder til at vælge hvilket format og i hvilket materiale, de ville udføre deres portræt. Det betød, at stort set alle billedskolens materialer var i brug i den periode, der blev arbejdet med portrætter.

 

”Portræt Nu” er en landsdækkende konkurrence, som er udskrevet i et samarbejde mellem Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg Slot og DR.

De færdige portrætterne blev d. 1. marts sendt til Frederiksborg Slot, hvor en professionel jury, vurderede dem. Juryen bestod af billedkunstner Peter Carlsen, DR Ultra-vært Tommy Zwicky og museumsdirektør Mette Skougaard.
Maria Boye Madsen modtog en særpris for sit  portræt, mens Laura Pallesgaard og Sabrina Ertner også har fået deres malerier med på udstillingen på Nationalhistorisk Museum.

Lilly Johanne Fabritius
Nanna Lund
Chirstine Lassen
Ella Rie Gang Schwartz
Milla Dylmer
Karoline_Jørgensen
Mathilde Andersen
Ida_Sofie_Søvsø_Pagter
Anne_Søgaard_Ifversen
Marie Rask Uhrskov
Isabell Lykke Nissen
Lara Hess Andersen
Maria Boye Madsen
Sabrina Ertner
Laura Hviid Pallesgaard
Marie Lund
Rosa Lene Gang Schwartz
Dicte Fabricius Thorsen
bottom of page