For at gå på Billedskolen i Ulstrup, skal du gå i :
1. kl. - 2. kl. - 3.kl. - 4. kl. - 5. kl. - 6. kl. - 7. kl. - 8. kl. - 9. kl.

I foråret 2021 var første undervisningsgang planlagt til

mandag d. 25. januar. Coronasituationen har dog betydet, at opstarten er udskudt til 8. feb. Undervisningen vil foregå over Meet, og der vil blive pakket en pose med materialer og redskaber, som kan bruges, når vi har billedskole - selvom det er i eget hjem. De tilmeldte modtager besked pr. mail.

Underviser på alle hold: Jane Susanne Andersen
Undervejs kan der indkaldes vikar eller gæsteunderviser, og det kan i særlige tilfælde være nødvendigt at omlægge timerne.

Hold 1:           1.- 3. klasse: mandage fra 14:00 - 15:45
Hold 2:           4. kl. og op: mandage fra 16:15 - 18:00

Der vil være undervisning i 12 uger.

Vi følger skolernes ferier.

Pris for undervisning og materialer 550.-

Hold 1 holder til i billedkunstlokalet på Ulstrup Skole. Fra 4. klasse er undervisningen i billedskolens lokale i Fælleshuset på Solsortevej 68.

Der er mulighed for at søge om fritidspas.
Fritidspas er et initiativ, der giver økonomisk støtte til børn, så de kan deltage i fritidsaktiviteter.

Se mere HER

Venteliste

Der er plads til 12 på hvert hold, og man har en plads, hvis man har købt en billet på Place2book.
Ønsker man at komme på ventelisten sendes en besked til billedskoleniulstrup@gmail.com